f t g m
Copyright 2021 - @Lelienhuyze.nl

NIeuwsbrieven Bewonersberichten

De RegenboogLelie nr 6, april

 

Beste medebewoners,

 

De Nieuwsbrief april is er al weer. Zoals eerder aangegeven verschijnen we niet super regelmatig. De ene keer wat eerder, de andere keer wat later, maar in de zomermaanden zeker wat minder.
Wat hebben we in dit nummer?
We staan o.a. stil bij het plotseling overlijden van Martin Berens, een bewoner van het eerste uur.

Lees meer...

De RegenboogLelie nr 5, maart

 

 

Inleiding.

 Beste medebewoners. Alweer een Nieuwsbrief. En we willen  in deze Nieuwsbrief even wat langer stil blijven staan bij de opzet en achtergrond. Voor wie doen we het en wat willen we bereiken? Dat zal bij sommigen mogelijk als controversieel worden ervaren, maar dat doen we met een bepaald doel.

Ongemakkelijke onderwerpen gaan we niet uit de weg. Daarover verder in het artikel “opzet en doel van de Nieuwsbrief”.

Verder gaan we deze keer uitgebreid in op de Splitsingsakte en het HuisHoudelijk Reglement (HHR). We merken dat er nog steeds onduidelijkheden leven over verschillende zaken.

En iedereen zal natuurlijk reikhalzend uitkijken naar de uitkomsten ven de enquête. Daar komen we heel binnenkort met een speciale editie mee uit.

Lees meer...

De RegenboogLelie extra editie december 20

 

Binnenkort start het initiatief Samen Slim Rijden Haverleij. Samen met bewoners uit het Slot en de 6 kastelen willen we elektrische auto’s delen met elkaar. Een mooi initiatief voor milieu, parkeerruimte en portemonnee. In dit artikel leggen we kort uit wat en waarom.

Geïnteresseerd? Meld je dan voor 15 januari vrijblijvend aan via onderstaande website. haverleij.samenslimrijden.nl Bij voldoende belangstelling wordt een informatieavond georganiseerd en kunnen we van start.

Lees meer...

De RegenboogLelie nr 4, februari 2021

 

 

Inleiding.

 Beste medebewoners. Wat hebben we in deze editie in de Nieuwsbrief?

Een artikel over gesignaleerde vogels rondom ons kasteel. Iets over of we droge voeten houden bij hoog water in de Maas.

En wat hebben we genoten van de sneeuw en ijspret! De sneeuw voor de ingang bleek snel opgeruimd met veel hulp van bewoners. Verder een klein artikel over de hoogteligging van ons kasteel. Een oproep voor een bijeenkomst van Samen Slimmer Rijden.

Voor de uitslag van de enquête nemen we iets meer tijd en daar komen we in een speciale editie snel op terug met de volledige verwerking van alle opmerkingen.

Veel leesplezier!

Lees meer...

De RegenboogLelie nr 3, januari 2021

 

 Inleiding

Beste kasteelbewoners, we zijn er weer met Nieuwsbrief nummer 3. We hopen dat iedereen gezond blijft en wensen jullie allen het beste voor 2021. Omdat het zo’n mooie aanblik gaf bij deze een foto van de sneeuwpret van afgelopen zaterdag. De sneeuwpret was helaas van korte duur.

Lees meer...