f t g m
  • Welkom in kasteel Leliënhuyze, de nieuwe parel aan de kroon van 's-Hertogenbosch. Wonen in een kasteel, op een landgoed met prachtige parktuinen, water, bos en wuivend riet. Met het comfort van vandaag en de rust van vroegere tijden. Een zee van ruimte om u heen, maar ook de Maas en het Engelermeer. En naast de deur een professionele golfbaan.

  • Het kasteel bestaat uit 67 woningen, verdeelt over vijf woningtypen. De meeste woningen beslaan drie verdiepingen, enkele types beslaan zelfs vijf verdiepingen.

  • Als een mooie lelie ligt kasteel Leliënhuyze in het kabbelende water. Want rondom de kasteelmuren loopt een prachtig waterlabyrint. Direct daaromheen vindt u de parken, weiden, tuinen en bossen van landgoed Haverleij. Kasteel Leliënhuyze verrijst dan ook als een aangename en rustieke verrassing op uit dit overweldigende landschap.

  • Hoewel kasteel Leliënhuyze helemaal nieuw is, lijkt het de tijd te hebben vastgehouden. De statige oprijlaan, de brug, de torens op de hoeken en de kasteelpoort doen oude tijden herleven. De sfeer van weleer is eveneens terug te zien in de mooie en ambachtelijke materialen die gebruikt zijn.

  • Ook de indeling is klassiek: met in het hart van het kasteel een binnenhof dat dienst doet als gezamenlijk plein en daaromheen een binnen- en een buitenring waaraan de woningen liggen. Kasteel Leliënhuyze is ontworpen volgens de klassieke wetten van de geometrie met een buiten- en binnenring. Daartussen zijn openingen gecreëerd die uitzicht verlenen op de openbare kasteeltuinen.

  • Het kasteel kent een unieke afwerking. Zo zijn enkele woningen standaard uitgevoerd met een vide,2 of 3 terrassen, een tuin of een serre.

  • In de buitenring bevinden zich twee-onder-één-kap-woningen, poortwoningen en appartementen. De binnenring is opgebouwd uit geschakelde pleinwoningen rondom een intiem en sfeervol binnenplein. Dit autovrije binnenplein is ingericht met bankjes en in het hart staat een prachtige boom.

  • Kasteel Leliënhuyze (opgeleverd in 2005) Architect: Sjoerd Soeters

Copyright 2019 - @Lelienhuyze.nl

Welkom op de website van kasteel Leliënhuyze 


Grijp u kans en wordt kasteelheer of jonkvrouw 


Wonen in kasteel Leliënhuyze

 


  Kasteel Leliënhuyze wordt precies gebruikt zoals het is ontworpen namelijk als een Pleasant Place!


  

Waarom wonen we waar we wonen?

 

https://youtu.be/mplyfNjrEEQ?t=2m19s
 
Haverleij vanaf min 26:40
Kasteel Leliënhuyze vanaf min 27:08In de afgelopen honderd jaar kwamen er zo'n 10 miljoen Nederlanders bij. Om die geëxplodeerde bevolking te kunnen huisvesten hebben we miljoenen en miljoenen huizen gebouwd. We wonen in eeuwenoude grachtenpandjes, in gloednieuwe Vinexhuizen, meters onder de zeespiegel of dobberend op het water in een woonboot. Maar waarom wonen we precies waar we wonen? Wat maakt dat de een voor geen goud buiten de stad zou wonen en de ander nooit van het platteland weg wil? En waarom betalen sommige mensen grof geld voor een huisje op zandgrond en zijn anderen gebonden aan de vette Hollandse klei? De geheimen van onze woonvoorkeuren ontrafeld. Ontdek online in welk jaar huizen gebouwd zijn, hoe duur ze zijn en waar je de grootste tuinen van ons land vind.VPRO Nederland van boven Di 17 jan 2012 22:20

Collectief onderhoudscontract CV installatie 

   

Update 18-05-2015;

Vanwege exponentiële groei van het bedrijf is System-D inmiddels een samenwerkingsverband aangegaan met de firma VDN-Services. Dit betekent dat het onderhoud van CV installaties van kasteel Leliënhuyze voortaan zullen worden onderhouden door de firma VDN-Services. VDN-Services is te bereiken via http://www.vdn-services.nl en vanzelfsprekend onder de zelfde kortingsvoorwaarden zoals deze eerder zijn afgesproken. Vergeet niet te melden dat u gebruik wenst te maken van de collectieve overeenkomst van Leliënhuyze.

20-10-2013;

Vanwege het feit dat iedere eigenaar zelf verantwoordelijk is voor het onderhoud aan de installaties kunnen er, richting VvE en/of bestuur, geen rechten worden ontleend aan eventuele gebreken of kosten aan de individuele installaties. Het bestuur treed, op vrijwillige basis, slechts op als intermediar tussen installateur en eigenaar. 

De volgende kortingspercentages zijn overeengekomen:
Voor onderhoud cv ketel en boiler   B2  -/- 15%. 
Voor onderhoud ventilatiesysteem   E2  -/- 15%.
Voor onderhoud gashaard              D2  -/- 15%.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De bedongen korting zal automatisch op de factuur worden verrekend, op basis van uw adres. De korting zal ook voor reeds bestaande contracten automatisch worden verrekend. Dus hebt u reeds een onderhoudscontract bij VDN Services dan hoeft u verder niets te ondernemen! De bestaande klanten worden automatisch overgezet.

Na ontvangst van de factuur (na de onderhoudsbeurt) dient de betaling binnen 14 dagen na factuurdatum plaat te hebben.

Voor het reinigen van de luchtkanalen volgt later nog informatie.

Heeft u vragen : Ton Visser 073-6414950

Start a blog with www.howtostartblogging.com